ELSEC clasa 1/10 mănuși izolatoare 7,5 kV

+ TVA 172,23 Lei + TVA
Optiuni manusi (variante de produs):
10
11
Stoc Partener

Durata de livrare: Livrare in 3 - 5 zile lucratoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 0117000399100 Ai nevoie de ajutor?
La achizitionarea acestui produs primiti 10 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
APLICAȚII
Mănușile izolante ELSEC sunt destinate în mod exclusiv ca mijloc de protecție personal la lucrul sub tensiune la valori sub 1 kV sau ca măsură de protecție suplimentară pentru lucrul sub tensiune la valori mai mari de 1 kV.

CARACTERISTICI
Mănușile din material izolant marca ELSEC au o formă ergonomică și sunt confecționate din cauciuc natural de înaltă calitate utilizând o linie de producție complet automatizată. Fiecare mănușă este numerotată individual și testate din punct de vedere electric pe un stand de încercări controlat prin computer. Raportul cu rezultatele testelor este atașat la fiecare pachet individual. Forma sa ergonomică și elasticitatea permit lucrul manual confortabil chiar și în condițiile purtării de mănuși anti-transpirație pe dedesubt și/sau mănuși de protecție din piele purtate peste acestea. Sunt produse cinci clase de mănuși ELSEC, fiecare adaptată cerințelor diferite de testare la tensiune. Acestea sunt: - 00 (2,5 kV) - 0 (5 kV) - 1 (10 kV) - 2 (20 kV) - 3 (30 kV)

Mănușile ELSEC se încadrează în categoria RC conform standardului EN 60903:2003 + AC2:2005 și au proprietăți speciale care le măresc rezistența la:
1. R – acid, ulei și ozon. Categoria R combină caracteristicile categoriilor:
- A – rezistent la acid;
- H – rezistent la ulei;
- Z – rezistent la ozon;
2. C – rezistent la temperatură extrem de joasă.

Mănușile ELSEC sunt fabricate în 4 mărimi: 8, 9, 10, 11, 12.
Caracteristici tehnice ale mănușilor ELSEC conform standardului EN 60903:2003 + AC2:2005

COMPOZIȚIE
Mănușile izolante ELSEC sunt fabricate în totalitate din cauciuc natural.

CERINȚE
Mănușile ELSEC au fost certificate pozitiv în concordanță cu procedura tipică de testare a standardului EN 60903 +AC2:2005, care este o cerință a Directivei Europene 89/686/EU. Aceasta a fost confirmată prin certificatul WE/S/878/2007, care autorizează fabricantul să marcheze mănușile cu eticheta CE. Fabricantul declară că fiecare mănușă trimisă spre vânzare a fost testată din punct de vedere electric conform standardului EN 60903:2003 + AC2:2005.

INSTRUCȚIUNI DE FOLOSIRE ȘI LIMITĂRI
1. Tensiunea de utilizare a mănușilor nu trebuie să depășească tensiunea maximă admisă pentru clasa de izolație a acestora.
2. Nicio mănușă, chiar și cele din depozit, nu va fi folosită înainte de a fi testată pe o perioadă de maxim șase luni.
3. Mănușile desperecheate sau găurite nu trebuie utilizate. În caz că există dubii asupra condiției unei mănuși, aceasta nu va fi utilizată și va fi controlată conform inspecțiilor periodice și a cerințelor de retestare din punct de vedere electric. Mănușile care se umezesc pe durata folosirii sau în urma spălării vor fi uscate cu atenție, fără a se depăși temperatura de uscare de 65 C și vor fi pudrate cu talc.
4. Retestarea periodică va fi efectuată conform cerințelor standardului EN 60903:2003 + AC2:2005. Pentru mănușile din clasele 00 și 0 se va efectua o verificare a scăpărilor de aer și se consideră adecvată o verificare vizuală pentru crăpături și deteriorări. În orice caz, pentru mănușile din clasele 1, 2 și 3 se va efectua un test de izolație dielectrică de rutină.

Se recomandă ca mănușile utilizate intensiv să fie testate la fiecare 90 de zile.

DEPOZITARE
Mănușile trebuie depozitate în ambalajul original la o temperatură ambiantă între +5 C și +35 C într-un spațiu uscat și ferit de acțiunea directă a razelor solare, luminii artificiale sau ozonului. Trebuie avut grijă ca mănușile să nu fie presate sau împăturite.

GARANȚIE
Fabricantul oferă doi ani garanție pentru mănușile electroizolante ELSEC.
 

Culori Manusi (Lista): Portocaliu

Lungime: 360

Tip de protectie: Electrica

@ Norme europene (Filtru Universal): EN 6093

Material manusi: Cauciuc

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri , 8 - 16.30

comercial@tresa.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!