Link-uri bara de sus
0
Cosul meu
Cosul tau este gol!

Personalizare echipamente

Desi o carte nu se judeca dupa coperta, uniforma de lucru poate spune multe despre afacerea dumneavoastra. Sigla, sloganul si culorile firmei sunt prima carte de vizita, iar prima impresie conteaza! Tresa va pune la dispozitie servicii de personalizare a echipamentelor de protectie.

In functie de nevoi si buget, puteti opta pentru personalizare prin broderie, serigrafie, transfer termic sau autocolant. 

  • Broderia sau cusatura in relief este un proces de personalizare de inalta calitate, pentru un produs finit mai aspectuos.

  • Serigrafia implica folosirea unui sablon pentru imprimarea in numar mare a textilelor. Acest sablon consta dintr-o sita fina, cu o parte dintre orificii astupate. Fiecare culoare este imprimata separat. De aceea, serigrafia este recomandata pentru imagini si forme simple, fara gradienti sau policromie. 

  • Transferul serigrafic este un procedeu similar serigrafiei. Imprimarea se face pe o folie, aceasta urmand sa fie transferata pe materialul textil cu ajutorul unei prese termice. Transferul serigrafic poate fi aplicat pe o larga varietate de materiale textile, cu un numar crescut de culori.

  • Autocolantul este recomandat pentru obiectele cu o suprafata lucioasa, precum castile de protectie.

Pentru mai multe detalii, contactati-ne la:
 
Telefon: 0371.097.957
E-mail: comercial@tresa.ro