Dorim să vă informăm că, din cauza sărbătorilor pascale catolice, este posibil să existe întârzieri în livrarea comenzilor plasate în perioada 28.03.2024 - 02.04.2024. Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri cauzate și vă mulțumim pentru înțelegere.

Protocol de siguranță pentru cei care vizitează o fabrică sau un șantier

Protocol de siguranță pentru cei care vizitează o fabrică sau un șantier

Vizitatorii nu sunt excluși din lista celor care au nevoie de protecție în mediile în care se impune purtarea acestora. Fie că vorbim despre șantier, despre o fabrică de ce nu, oricine trece pragul acestor locații are nevoie de echipament corespunzător. Există un protocol în acest sens, ce vizează și înregistrarea tuturor celor care ajung aici.

Orice vizitator este deci înregistrat și primește eventual și ecuson specific, pentru a fi deosebit de personalul angajat. Despre acesta trebuie spus că este puțin probabil să știe care sunt măsurile de siguranță, de protecție, cum să atenueze un risc. De aceea, va fi însoțit mereu de personal din echipă. Nu este lipsit nici echipamentul de protecție individual. Va purta, după caz, cască, ochelari, căști și mască de protecție, vestă reflectorizantă, protecție auditivă, incaltaminte de protectie de asemenea.

Echipamentul personalului complet, așa cum se impune el în funcție de domeniul de activitate, va fi oferit și unui vizitator.

În funcție de pericolele existente, vizitatorii au parte de un minim de instructaj. Aceștia nu intervin în niciun proces în derulare, nu întrerup activitatea, deși simpla prezență poate fi un risc într-o oarecare măsură - în domeniul alimentar spre exemplu, orice vizită de la exterior poate contamina zona, sunt necesare echipamente care să înlocuiască hainele de stradă și înainte de a intra într-o fabrică sunt respectate mai multe norme de siguranță, protocoale de igienizare.

Vizitator pe șantier

Un echipament de muncă adecvat înseamnă:

  • Mănuși - termoizolante sau electroizolante, antiacide sau după caz.
  • Încălțăminte de protecție.
  • Cască de protecție, uneori inclusiv și ochelari dacă sunt realizate ciopliri sau găuriri.
  • Salopetă de lucru și jachetă.
  • Mască, dacă există risc de emanare gaze.
  • Echipament reflectorizant dacă se impune munca pe timpul nopții.
  • Pentru munca la înălțime se adaugă centuri fixe.

Vizitator în fabrică

În funcție de domeniul de activitate, că este vorba de munca în interior sau exterior, vorbim cel mai adesea de echipament individual compus din:

  • Încălțăminte de protecție, adecvată, impermeabilă, cu aderență, poate chiar saboti.
  • Echipament de unica folosinta și cu masca inclusă, mai ales în această perioadă.
  • Echipamentele de protecție pentru orice vizitator sunt o necesitate absolută. Acestea sunt prima măsură luată înainte de a pătrunde în perimetrul cu pricina.

Pentru stocul necesar de astfel de echipamente de protecție, pentru orice domeniu, vă așteptăm în cadrul paginii noastre → tresa.ro.

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni - Vineri , 8 - 16.30

comercial@tresa.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!