Dorim să vă informăm că, din cauza sărbătorilor pascale catolice, este posibil să existe întârzieri în livrarea comenzilor plasate în perioada 28.03.2024 - 02.04.2024. Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri cauzate și vă mulțumim pentru înțelegere.

Top 7 metode pentru a elimina durerea si disconfortul cauzate de încălțămintea de protecție

Top 7 metode pentru a elimina durerea si disconfortul cauzate de încălțămintea de protecție
Protecția în muncă este importantă, de aceea există numeroase locuri de muncă care implică încălțăminte de protecție compusă din bombeu din oțel. Bombeul din oțel reduce semnificativ riscul de accidentare a piciorului cu obiecte ascuțite, protejează degetele prin absorbția șocurilor. Însă, acesta vine și cu dezavantaje - duritatea și greutatea suplimentară pot ajunge să conducă la disconfort și durere. Întotdeauna trebuie să alegi încălțămintea care ți se potrivește cel mai bine din punct de vedere al confortului și al siguranței. 

Îți prezentăm 7 metode pentru a atenua durerea provocată de încălțămintea de protecție: 

1) Releagă foarte bine șireturile după ce ai pus încălțămintea în picioare - această variantă contribuie foarte mult la reducerea spațiului de mișcare al  picioarelor și minimizează durerea produsa la contactul picioarelor cu bombeul. 

2) Schimbă branțurile - un branț mai subțire sau mai gros ajută mult în eliminarea durerii de picioare. Spre exemplu, unul gros ajută la umplerea spațiului dacă ghetele sunt prea largi. Unul mai subțire poate elimina spațiul în cazul în care există prea multă presiune în jurul degetelor de la picioare. 

3) Adaugă extra perechi de șosete - în cazul în care te confrunți cu durere din cauza faptului că există prea mult spațiu în interiorul încălțămintei și conduce la mișcare continuă, atunci purtarea unei perechi suplimentare de șosete poate umple acest spațiu și amortiza durerea. De asemenea, ai putea să optezi și pentru șosete groase. 

5) Prosoape înmuiate în apă caldă - aplică aceste prosoape pe încălțăminte. După aproximativ o oră le dai jos și vei observa că fibrele de piele sunt mult mai flexibile. 

6) Achiziționează încălțăminte largă - o altă metodă este să porți cizme largi, mai ales dacă picioarele tale sunt masive și au nevoie de spațiu. Te vei putea concentra mult mai bine la activitatea pe care o desfășori. 

7) Adaugă căpțuseală / material deasupra degetelor - atunci când vei simți multă durere, nu vei putea lucra deloc, iar soluția este să adaugi material / căptușeală deasupra zonei afectate. Va reduce semnificativ durerea deoarece nu va mai exista contact între picioare și bombeu. 

8) Alege încălțăminte cu bombeu din compozit -  este adevărat că bombeul din oțel este mai ieftin, dar bombeul din compozit este mai ușor și permite libertate de mișcare, confort la picioare și elimină riscul de durere. 

În concluzie, statul în picioare la locul de muncă poate conduce la dureri insuportabile și poți avea probleme de sănătate, dar alege înțelept una dintre variantele expuse și vei putea să muncești cu mult spor. 


Articol preluat și tradus în limba română din engleză, Sursă de informare 1 și Sursă de informare 2 .
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni - Vineri , 8 - 16.30

comercial@tresa.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!